EXCLUSIV  Dana Grecu: Incredibil. Felul în care sunt atacați mi se pare odios

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru DC News, Dana Grecu a vorbit despre reperele pe care le are în ceea ce privește anumite instituții.    

"Principalul atuu al clasei politice este că a păstrat o aparență de democrație în țara noastră și niște partide s-au rotit la putere, și oamenii au mers la vot, și ai sentimentul că trăiești într-o țară unde îl alegi pe unul în defavoarea celuilalt. Pentru mine este foarte important ca oamenii să vină, să plece, să vină, să plece și tot așa. Pentru mine este important. Îmi dă un sentiment de libertate, de aer", a zis Dana Grecu.

[citeste si]

"Eu cred că sunt repere. Pentru mine, clasa politică, Parlamentul este un reper, este cel mai important for decizional în această țară. Chiar pun preț pe ceea ce se întâmplă în Parlamentul României, cu toate mizeriile care se întâmplă acolo. (...) Poliția este o instituție în care eu cred. Eu am repere în instituții. Patriarhia este un reper pentru mine. Școala este un reper pentru mine, deși sunt sufocată de felul în care se face astăzi școală", a mai spus jurnalista.

"Sunt oameni foarte deștepți în țara aceasta - ei sunt pensionari, ar trebui să fie în Tenerife, dar stau și pun cap la cap reforme foarte seriose, se gândesc cum să facem să luăm de pe capul copilului lucrurile neimportante și să-i dăm lucruri care să-l ajute în viață să se descurce. Adică să fie liber, să își facă menirea, să facă ce vrea cu drag, în acest fel evoluând foarte ușor. Cum se naște un cuib de oameni care ar vrea să facă ceva, de exemplu în sistemul educațional, trebuie să fie cineva care să ia un sfert din munca lor și să zică: 'ăștia vor să scoată istoria din școli! Ăștia vor să ducă națiunea către nu știu ce!' Incredibil. Felul în care sunt atacați mi se pare ceva odios", a mai spus Dana Grecu la interviurile DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel