EXCLUSIV  Dana Grecu, în presa tabloidă. "Poate să scrie ce vrea ea în măsura în care nu atacă mizerabil"

Pe Dana Grecu nu o vedem în paginile ziarelor de scandal. Dar totuși, dacă ar fi să o găsim în presa tabloidă, ce ar putea scrie jurnaliștii? Acest lucru am încercat să-l aflăm de la realizatoarea TV într-un interviu acordat în exclusivitate la DC News Live.

Întrebată ce ar putea găsi jurnaliștii din presa tabloidă în cazul ei, Dana Grecu a spus: "Dacă mă caută de genți, nu au ce găsi. Presa tabloidă poate să găsească ce vrea ea să găsească. În primul rând, presa tabloidă poate să inventeze sau poate să găsească. Presa tabloidă poate să scrie despre mine ce vrea ea în măsura în care nu atacă mizerabil. Dacă atacă mizerabil, asta e! Un război cu presa nu prea... Da, am văzut că sunt oameni care dau în judecată tabloidele pe bandă rulantă. Eu nu știu dacă aș face asta vreodată pentru că îmi dau seama că ar fi doar o luptă a mea cu mine. Nu ar fi o luptă a mea cu presa tabloidă".

"Întotdeauna trebuie să te pui în pielea personajului despre care scrii. Eu am lucrat mulți ani în presa locală. Este mult mai ușor să scrii aici, în București, despre altul. În presa locală, te vezi cu primarul când ia roșii și tocmai ce ai scris despre el că este pe mână cu secretara sau cu oricine. Este foarte complicat. Trebuie să ai un stomac foarte tare pentru a trece peste situațiile astea. Dacă încerci să te pui, cât de cât, în pielea personajului despre care scrii, gândesc că aceste lucruri care se duc către o limită a exagerării sunt temperate într-un fel. Nu ai cum altfel, dacă ești construit ca un om. Dacă ești construit ca un animal foarte violent...

Eu am o mare grijă când vorbesc despre viața intimă a oamenilor și nu prea vorbesc despre acest lucru. Și politica despre care vorbim zilnic are astfel de accente", a mai zis Dana Grecu în interviul acordat în exclusivitate pentru DC News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel