Dana Grecu, în lacrimi, la discursul lui Radu Tudor

Jurnalista Dana Grecu abia și-a stăpânit lacrimile la un discurs al lui Radu Tudor, ținut în emisiunea lui Mihai Gâdea, "Sinteza Zilei". 

Radu Tudor a vorbit despre dramele elevilor de la Bacalaureatul din 2013, care au fost ridicați de procurori. Jurnalistul se întreabă dacă procurorii n-au trecut, așa cum își amintește el din copilărie, prin emoțiile examenului și nu și-au văzut părinții emoționați așteptându-i. În platoul "Sinteza Zilei" se află și Georgeta, una dintre elimitate din Bacalaureat 2013, exclusă din cauza unor căști fără microfon, rupte și uitate într-o jachetă. 

Oana Stancu, mesaj pentru un procuror. "Nu ameninț"

"Ei n-au avut emoții, ei n-au avut stomacul strâns? Nu înțeleg ce fel de persoane, ce fel de educație, ce fel de familie pot să genereze astfel de exemplare. În ziua aceea eram acasă și mă sunau colegii de la Antena 3. Eram atât de revoltat încât nu puteam să răspund de teamă să nu spun ceva pe post. Din tot ce se întâmplă în țara asta, procurorii nu găseau altceva de anchetat decât un copil ce avea o pereche de căști în buzunar? Cum adică ești vinovat că ai o pereche de căști în buzunar? Ai căști, ești vinovat. Pentru ce? Pentru prostia din capul acelui om. Georgeta a plătit un an cu tinerețea ei, cu sănătatea părinților și a demonstrat, stând închisă în casă un an, că poate intra la o facultate de elită. Ei pot să stopeze mafia și se războiesc cu un copil", a spus jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel