Dana Grecu, episod cu Victor Ponta: Am avut senzația să mă duc să îl umflu

Dana Grecu, în ediția specială dedicată celor zece ani de Antena 3, a povestit un episod care îl are protagonist pe Victor Ponta.

Jurnalista s-a referit la momentul în care i-a prezentat premierului o poză cu un bătrân (n.r. - Verbiță Lisandru) și l-au întrebat dacă știe cine este. La răspunsul negativ al lui Victor Ponta, Dana Grecu i-a spus că este unul dintre bătrânii care a votat pentru suspendarea lui Traian Băsescu și ulterior a fost anchetat de procurori.

"Următorul domn premiat seamănă foarte mult cu bunica mea – Dumnezeu să o odihnească. (...) Am trăit – ca jurnalistă – un moment de mare frică, eu care prezint premiul pentru curaj. Mă refer la momentul când am avut față în față un prim-ministru – un om politic – căruia i-am pus în fața fotografia premiantului nostru din această țară și nu a știut cum îl cheamă. Am avut senzația să mă ridic de la pupitrul emisiunii unde eram și să mă duc să îl umflu și să-i zic: Măi, Victore, cum vrei tu încrederea mea când tu nu îl cunoști pe Verbiță Lisandru?", a spus Dana Grecu duminică seară la Antena 3.

Lisandru Verbiță, premiu pentru curaj

Lisandru Verbiţă, veteranul de război care le-a ţinut piept procurorilor DNA în 2012, a fost premiat la categoria "curaj" de Antena 3. Veterenul de război a rămas în sufletete multor români pentru reacţia sa atât de demnă în faţa procurorilor DNA.

CITEȘTE ȘI: Catrinel Dumitrescu, la Antena 3: Mi-ați stricat toată ziua. Stați liniștiți la locurile voastre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel