Dana Grecu, către Cristina Pocora: Cădeți în ridicol!

Purtătorul de cuvânt al deputaților liberali, Cristina Pocora, a declarat, la Antena 3, că premierul Victor Ponta, președinte al PSD, și Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, care are majoritate confortabilă, ar trebui să ia atitudine în ceea ce privește audierea lui Florian Coldea, director interimar ar SRI, în Comisia parlamentară de control a SRI. 

"Cădeți în ridicol!" este observația făcută de moderatoarea emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, Dana Grecu, care a subliniat "spuneți mereu că sunteți minoritari". 

"Ideea este că ne-am săturat de 'ba ăia, ba ăia'. Asumați-vă politic niște lucruri în țara asta. Vuiește țara", a adăugat Dana Grecu, precizând că din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați de subiectele acestea, despre care știau, dar acum se confirmă. 

"Informațiile pe care le am sunt limitate. Eu sunt în Comisia de Muncă, știu și ce se întâmplă și în alte comisii de la colegi, dar nu pot comenta", a precizat Cristina Pocora, după ce Dana Grecu i-a reproșat că vine cu moțiune pentru ministrul Muncii, Rovana Plumb. 

Întrebarea care poate zgudui sistemul. Ștefănescu, către Udrea:...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel