EXCLUSIV  Dana Grecu- bioenergoterapeut Iulian Triboi Alexandrescu: Tiroidă, boli autoimune: Corpul nu mai vrea să trăiască

Dana Grecu- bioenergoterapeut Iulian Triboi Alexandrescu
Dana Grecu- bioenergoterapeut Iulian Triboi Alexandrescu

Invitatul special al Danei Grecu la DCNews, bioenergoterapeutul Iulian Triboi Alexandrescu, vorbește despre lucruri nespuse sau pe care nu vrem să le recunoaștem, care ne îmbolnăvesc nu doar mintea, ci și corpul. 

Dana Grecu a vorbit în al doilea interviu cu bioenergoterapeutul Iulian Triboi Alexandrescu despre tiroidă, boală autoimună. 

Iulian Triboi Alexandrescu a afirmat că ”Boala autoimună înseamnă că corpul nu vrea să mai trăiască. Partea interioară nu este în concordanță cu partea socială. Apare senzația de sufocare. Din punct de vedere energetic, centrul inimii are culoarea verde. Când avem o afecțiune de afectivitate, ea este stimulată și este invadată, fie în bine, fie în rău ea se mărește și invadează următoarea chakră, care se numește vishuda și o blochează, dând senzația de sufocare, din punct de vedere energetic. Din punct de vedere psihologic, când avem o emoție foarte puternică sau când începem să plângem, nu se pune gheara în gât, când suferim, când începem să plângem. Senzația de sugrumare poți s-o traduci și invers. Duce la moarte sugrumarea.” 

Copiii, produsul părinților

”Copii se manifestă după cum se manifestă părinții, ei sunt produse sociale, sunt produsul părinților. Vin părinți la mine și-mi spun că vreau să-mi rezolv copilul că are o problemă, s-a apucat de băut, de drogat. Și spun: Ok, nu am treabă cu copilul, am treabă cu tine. Dacă-ți creștea copilul bunica și ți-l aducea ieri spuneai că l-a crescut urât. Spuneți ție lucrurile astea, el s-a dezvoltat în funcție de ceea ce i-ai oferit, tu și mediul înconjurător, dar, î primul rând, tu ca părinte. Părinții, de multe ori, când copilul nu se manifestă cum trebuie, căutăm să facem o reeducare, de fapt, aia e o frustare personală, pentru că nu am reușit, dăm vina pe copil.” a subliniat bioenergoterapeutul. 

”Foarte mulți oameni își doresc copii ca să le aducă fericirea. Este o greșeală primară, nu trebuie să-i dau naștere unui copil ca să mă fericească pe mine, eu trebuie să-i dau naștere ca să-i arăt fericirea” a atras el atenția. 

[citeste si]

Iulian Triboi Alexandrescu precizează că ”Liniștea și fericirea sunt o percepție. Totul pleacă de la starea emoțională. Noi, ca să putem să trăim, trebuie să simțim. Foarte multă lume nu mai trăiește, doar există și toată lumea își ocupă timpul cu ce face mama, ce face tata, că s-a îmbolnăvit X, Y, și-și consumă toate energiile încercând să-i mulțumească pe cei din jurul lui și el nu mai are timp să trăiască pentru el.”

Vezi mai mult în VIDEO:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel