EXCLUSIV  Dana Grecu, asaltată de români. Imaginile care arată cum este de fapt. Radu Tudor, mesaj

Dana Grecu este o jurnalistă în emisiunea căreia, politician fiind, trebuie să te gândești de două ori înainte dacă vrei să mergi. Pe Dana Grecu nu prea o poți duce de nas. Te descoase până află tot de la tine. Dacă ai dat-o în bară, nu se lasă până nu te face să recunoști și să explici de ce.

Dana Grecu așa a fost dintotdeauna. O luptătoare. Nu a lăsat niciodată garda jos. Când avea doar câteva luni, moartea i-a dat târcoale. A rezistat câteva zeci de minute singură, în zăpadă, într-o mașină răsturnată. Șoferul murise, tatăl ei era rănit, mama sa leșinase. Bunicii primiseră acasă o plăpumioară plină de sânge. S-au gândit la ce era mai rău, dar o minune a făcut ca pe lângă mașina răsturnată să treacă un om. Un om care a auzit-o pe Dana plângând, gângurind parcă spunând cât de mult vrea să trăiască. Și de atunci, nimic nu i-a mai stat în cale.

A devenit o femeie neînfricată care nu a stat în genunchi decât în fața publicului său și în fața lui Dumnezeu. Gestul acela pe care l-am văzut pe scenă, în februarie 2016, nu ar trebui uitat. Dar dincolo de duritatea pe care o înfățișează la televizor, sinonimă cu profesionalismul, Dana Grecu este o femeie cu emoții, cu bucuriile și durerile sale. La plimbarea din 2014, când jurnaliștii de la Antena 3 s-au întâlnit cu românii, țin minte că am încercat să îi fac o poză. Abia am reușit pentru că toată lumea voia să îi strângă mână și să îi spună o vorbă bună. Alături de ea era Bogdan, soțul său, omul care o ascultă de fiecare dată.

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

Zeci ani cu Radu Tudor

Dar lăsând la o parte familia, în afară de Bogdan, mai este un om care, din punct de vedere profesional, i-a fost alături zece ani "La ordinea zilei", zeci ani răi pe care împreună i-au făcut mai buni: Radu Tudor. Am stat de vorbă miercuri, 18 octombrie, chiar în ziua în care Dana Grecu își sărbătorește ziua de naștere. 

"În particular, Dana este mai așezată decât pe ecran. E generoasă, are un pronunțat simț al solidarității și atunci când crede sincer într-o cauză, da, e vulcanică așa, ca la televizor", a spus Radu Tudor care ne-a dezvăluit ce a învățat de la Dana Grecu: "Cel mai important lucru este determinarea, hotărârea neclintită de a crede că poți descoperi adevărul, oricât de mult ar dura, oricât de greu ar fi".

(w670)

Jurnalistul ne-a povestit și care a fost cea mai amuzantă fază petrecută cu Dana Grecu la Antena 3: "Dacă veți găsi înregistrarea cu relatarea ei când am prins eu musca în direct, atunci veți vedea cea mai comică fază petrecută în emisiune. Au fost foarte multe momente în 10 ani petrecuți împreună. Iar faptul că acum ne dăm pasa zilnic ne păstrează nivelul de colegialitate destul de ridicat".

La mulți ani, Dana Grecu!

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel