EXCLUSIV  Dana Grecu, accident în drum spre DC News: "Ați comis-o!". Surpriză când a coborât din mașină-VIDEO

Scutaru Cristina / 11 aug 2017 / 22:02 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Dana Grecu a acordat în exclusivitate un interviu pentru DC News care va fi difuzat în zilele următoare.

Cu puțin timp înainte să ajungă la redacția noastră, jurnalista de la Antena 3 a avut o problemă în trafic. Surpriza este că... șoferul care i-a lovit mașina nici măcar nu și-a dat seama că a făcut acest lucru.

"S-a întâmplat în timp ce veneam spre voi, la Arcul de Triumf. Eram așa relaxată, îmi ziceam că merg să mă întâlnesc cu Val Vâlcu, un tip drăguț, nu o să îmi pună întrebări la care să nu știu să răspund. La un moment dat,simt ceva. Mă uit frumos în ce viteză eram. Și zic... a intrat cineva în mine. Cobor din mașină. Era un bolid, un fel de... vapor, mașina mea fiind de teren, dar mică. I-am spus șoferului: 'ați comis-o!'. El coboară și zice: 'V-am lovit?!'. Zic: 'Nu... îmi dau singură senzații tari pe stradă'. L-am întrebat dacă nu a simțit că m-a lovit. Iar el a spus: 'Parcă mi s-a părut ceva'. Eh... atunci lăsați-o așa", a povestit, amuzată, Dana Grecu.

Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a descoperi un interviu special cu jurnalista de la Antena 3. O veți descoperi pe Dana Grecu dincolo de ecrane.

[citeste si]Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.11