Dana Grecu a RĂBUFNIT. Avertisment: ”Vă dau la televizor, vă arăt fețele, vă spun numele”

Dana Grecu a răbufnit în direct și i-a avertizat pe toți cei care-i dau mesaje pline de ură și cruzime că-i va da la televizor cu pozele și numele lor. 

”Dragii mei, dragi prieteni, știți foarte bine că tot ce-mi vine pe messenger spun. Nu-mi scrieți, că dacă-mi scrieți, asumați-vă că spun. Nu am pomenit să primesc în viața mea atâtea înjurături cu familia mea, cu copiii mei, că să murim toți în chinuri, că nu se poate să apărați niște refugiați. Nu se poate așa ceva! Nu se poate. Aveți copii, sunteți oameni maturi, aveți fotografii, vă văd că-mi scrieți și se vede cine-mi scrie. Nu se poate să aveți gândirea asta: `că să moară în vârtej, în furtună, înecați, că oricum intră ilegal în România, că sunt islamiști`. Nu se poate să fim atât de răi în suflet și nemernici în exprimare.

Și mă uitam pe fotografiile colegilor mei, erau copii de câteva luni în bărcile alea.

Să fim creștini, să aprindem lumânări, să facem tot felul de rugăciuni și când vine să arătăm că suntem creștini, arătăm că suntem mai barbari decât barbarii.

Într-o zi, vă promit, fac nebunia asta: iau ce-mi vine pe mesaje private, vă pun la televizor, vă arăt fețele, vă spun numele.

Nu se poate! Nu că mă înjurați, nu asta e ideea, ci că aveți mesaje d-astea cu să moară în chinuri unul care e în derivă. Unde ne este sufletul ăsta?!” a spus Dana Grecu, la Antena 3, în emisiunea ”La Ordinea Zilei”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel