Eliminare pensii speciale. Dana Gîrbovan: Discursul politic, demagogic și manipulator

Dana Garbovan
Dana Garbovan

Judecătorul Dana Gîrbovan apreciază că discuţiile pe seama pensiilor speciale "este unul demagogic si manipulator".

Judecătorul Dana Gîrbovan scrie pe Facebook că discursul politic pe tema pensiilor de serviciu este unul demagogic și manipulator. 

"Discursul politic pe tema pensiilor de serviciu este unul demagogic si manipulator. Discutiile din spatiul public vizand eliminarea pensiilor de serviciu se poarta asemenea celor ce au vizat abrogarea recursului compensatoriu. Si intr-un caz, si in altul, populismul a omorat orice sansa la o dezbatere rationala care sa permita gasirea unor solutii practice reale la problemele ridicate in societate", apreciază Dana Gîrbovan.

Fals sentiment de siguranţă

"Abrogarea recursului compensatoriu a dat cetatenilor un fals sentiment de siguranta, in conditiile in care recidiva este in continuare mare. Si azi sunt eliberati din penitenciare infractori care recidiveaza, atata doar ca nu mai exista expunere si interes mediatic pentru problema. In schimb, exista la CEDO un numar foarte mare de litigii, deocamdata suspendate, care privesc Statul Roman si conditiile din penitenciare.

Abrogarea pensiilor de serviciu pentru unele categorii profesionale va da cetatenilor un fals sentiment de echitate si bunastare, acestia fiind din nou manipulati dupa cum voi explica in continuare. Cartea demagogiei si manipularii cetatenilor, prin prezentarea unor solutii false, nu a adus niciodata bunastare si siguranta, ci a creat doar noi probleme", a scris Dana Gîrbovan pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel