Dana Chera: O să vă povestesc două întâmplări de astăzi. Despre asta este viața!

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera a povestit, la începutul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, două întâmplări care au avut loc astăzi, în drumul său spre televiziune.

Prima s-a întâmplat în trenul cu care a ajuns în București.

”L-am cunoscut în tren pe domnul Drăghici, care este mecanic de locomotivă de peste 30 de ani, pensionar, un om minunat, un om de la care am învățat. Am intrat la clasa I și pe banca unde trebuia să stau erau niște haine împrăștiate, un sac, un troler. Am zis: Doamne Sfinte, cine e Doamne ăsta de și-a pus haina aici, sacul și omul nicăieri. În general când intrăm pe ușă în casă, disperați că nu ajungem la baie, doar nu o sa îmi spuneți că vă împăturiți eșarfa pe care v-ați ținut-o la gât, nu, o aruncați, pantofii, hainele ca să ajungeți unde trebuie să ajungeți. Când a venit omul a început să și le strângă, cu scuze. Mi-a povestit o grămadă de lucruri fabuloase, un om minunat, un bărbat frumos. Văzându-mă așa mai chircită, mai dodoloață de o vreme, mi-a zis: 'Vă rog frumos, întindeți-vă picioarele pe scaunul de lângă mine ca să stați mai comod. Ceea ce am și făcut”, a povestit realizatoarea TV.

La scurt timp, continuă Dana Chera, au urcat în tren două doamne care au ”certat-o” pentru că stătea cu picioarele pe scaun. 

”Mi-a fost un pic rușine așa. M-am uitat în ochii domnului Drăghici, nu știam ce să îi zic. (...) Mi-a luat apărarea, un bărbat foarte bun așa în suflet. Mi-a zis: 'Știți ceva, doamna Dana? Femeile sunt cele mai rele'”, a mai spus ea.

A doua întâmplare

Cea de a doua întâmplare a avut loc în taxi-ul cu care a călătorit de la gară. 

Șoferul, fost om de afaceri, s-a apucat de taximetrie după ce firma i-a intrat în faliment. Acesta a fost ajutat tocmai de către un fost subaltern. Deși inițial a refuzat oferta fostului său angajat, domnul Ștefănescu a realizat că este o meserie care îi place.

”Sunt un alt om, sunt mult mai deschis”, i-a spus acesta Danei Chera.

”Despre asta este viața”, a concluzionat realizatoarea TV, cu ochii în lacrimi.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel