Dana Chera: Mă doare sufletul când văd astfel de lucruri. Nu se poate!

Dana Chera a povestit, sâmbătă seară, la Antena 3, despre un moment care i-a produs dezamăgire.

"Nu mai pot cu animalele. Cred că și dumneavoastră trăiți aceleași frustrări ca și mine. Veneam către Antenă și, într-o intersecție, o doamnă, (...) din cauza demenței care se întâmplă aici în Pipera, sub pod la Pipera, a prins evident verdele celorlalți oameni din trafic, fără să poată trece de intersecție. O doamnă la vreo 50-60 de ani așa. Absolut respectabilă, o femeie frumos pieptănată, o femeie decentă. Primele mașini din trafic care veneau înspre ea, practic ea neputând să înainteze, o claxonau într-o demență. Într-o demență! Nu putea da înapoi, nu putea merge înainte, dar o claxonau. Am avut așa o surpriză neplăcută. (...) Nu, nu niște bărbați. Erau niște femei. Tinere, frumoase, coafate, cu unghii foarte lungi", a povestit Dana Chera.

"Mi-am făcut cruce!"

"Nu se poate așa ceva! Pur și simplu, mi-am făcut cruce! Atâta lipsă de toleranță, nerăbdare, agresivitate. Nu se poate să creștem copiii așa, să avem pretenția să ne iasă zdraveni la cap dacă noi suntem așa cum suntem și ne manifestăm în felul acesta", a subliniat jurnalista.

[citeste si]

"Am rămas profund dezamăgită"

De asemenea, Dana Chera a mai spus că lipsa de toleranță i se pare inadmisibilă. "Am rămas profund dezamăgită. Vă spun sincer, mă doare sufletul când văd astfel de lucruri. Nu se poate! Lipsa de toleranță mi se pare inadmisibilă. Și mă gândesc până unde ne ducem? Către ce ne îndreptăm în ritmul acesta?", a întrebat Dana Chera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel