Dana Chera: ”De ce nu l-a arătat Corinna pe Michael publicului?” Îndrăznesc să răspund

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera are câteva comentarii după documentarul dedicat lui Michael Schumacher.

De la accidentul suferit în Alpi, despre Michael Schumacher nu se mai știa mare lucru. Michael Schumacher nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi.

„Schumacher. 52 de ani. Unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1. De 7 ori campion mondial. Netflix. Face un film pe care îl anunță tare. Despre Schumacher. De 8 ani, fostul pilot este în stare gravă, după un accident la ski. 6 luni a stat în comă indusă. Acum, Michael Schumacher e acasă, cu ai lui. Cum arată!? ASTA ar fi fost de așteptat să prezinte filmul dedicat sportivului. Ei bine, producătorii au demonstrat că se poate face film documentar, televiziune, în fapt, și fără sânge și imagini care ar fi potolit, pentru moment, setea de milă falsă a publicului. Dar care, evident, ar fi intrat nedemn în hainele triste ale unui om bolnav și ale unei familii clar marcate de tragedia din Alpii francezi. Ce vreau să remarc e decența cu care soția lui Michael Schumacher a vorbit despre bărbatul ei. Și liniștea din ochii înlăcrimați ai copiilor sportivului, liniște-ca un zid în fața indiscretiei mlăștinoase care ne-a îngroșat sângele”, a scris Dana Chera pe blogul ei. 

„Filmul acesta a fost un băț în ochii celor care vor să se uite cu orice preț pe gaura cheii. După vizionare, sigur și-au zis: așa și? …el cum arată? Ne-au tras țeapă ăștia!... Există o limita în toate și ea ține, în primul rând, de dorința noastră, a fiecăruia dintre noi, de a ne proteja ce ne e drag.

Am văzut un titlu: de ce nu l-a arătat Corinna pe Michael publicului? Îndrăznesc să răspund: pentru că îl iubește și pentru că îl respectă! Și pentru că și el a făcut și ar fi făcut la fel! E atât de simplu!”, a conchis Dana Chera. 

Soția lui Michael Schumacher a vorbit mai deschis ca niciodată despre starea fostului pilot 

Site-ul Tele-Loisirs a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher în documentarul respectiv: „Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere. (...) Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel