Dana Chera, cine a decis DESPĂRȚIREA. ”O mare nedreptate”

Dana Chera
Dana Chera

Dana Chera, fostă Grecu, este însărcinată. Vestea despărțirii de fostul soț a venit brusc și cu puține informații, ceea ce a intensificat curiozitatea celor care o urmăresc. 

În emisiunea ”Dincolo de aparențe” cu Florentina Fântânaru, de la Antena Stars, Dana Chera a mărturisit: ”Ar fi o mare greșeală din partea mea să spun că viața n-a fost foarte bună cu mine. Mi-am dorit copii, mi-am dorit o familie, am avut o familie frumoasă mulți ani. În clipa în care ne-am golit sufletul unul de celălalt ne-am despărțit, decizia a fost a mea, mă rog la Dumnezeu copiii mei să știe că au o mamă și un tată și să-i iubească pe amândoi în egală măsură. Niciodată în viața mea nu o să vorbesc urât despre ce a fost în viața mea. Ar fi o mare prostie, o mare nedreptate în viața mea și, în primul rând, o mare prostie. Sunt decizii în viață foarte greu de luat, dar, dacă le iei din tot sufletul și dacă după ce le iei se face liniște, înseamnă că ești acolo unde trebuie să fii”. 

[citeste si]

Cât despre cum au primit copiii schimbarea: ”Copii noștri, că nu sunt doar ai mei, sunt mai deștepți și mai înțelepți decât credem noi că sunt. (...) Copiii înțeleg, simt și mi-au spus: mama, noi ne dorim să fii fericită” a mărturisit Dana Chera. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel