Dana Chera, replică USTURĂTOARE pentru Vlad Cosma

Dana Chera a făcut o observație după ce Vlad Cosma a recunoscut că a semnat un denunț împotriva lui Victor Ponta și împotriva lui Sebastian Ghiță, în dosarul Tony Blair, dictat de procurorii de la DNA Ploiești.

Conversația între jurnalistă și fostul deputat a pornit după ce Antena 3 a prezentat noi înregistrări despre cum s-a construit dosarul Tony Blair. Procurorii au dictat o declarație în numele lui Vlad Cosma pe care fostul deputat PSD doar a semnat-o. Este vorba despre un denunț care a cântărit mult la acest dosar.

Iată câteva replici din dialogul celor doi:

Dana Chera: Mă uit la dumneavoastră, domnule Vlad Cosma. (...) Niciodată, în nicio țară din lume, așa ceva nu se poate întâmpla decât în condițiile în care niște băieți ca dumneavoastră, ca Ponta, ca unii și ca alții care au condus România, nu ar fi fost într-o cârdășie absolut bolnavă cu elemente din procuratură. Tatăl meu, domnule Cosma, nu ar fi semnat niciodată o asemenea declarație! Niciodată nu ar fi semnat-o... cu riscul de a ajunge la pușcărie! (...) Sunt prea multe lucruri care se adună și care arată că țara asta este bolnavă și pentru că oameni slab de îngeri, cu foarte multe bube în cap, în cârdășie nefirească cu procuratura, au făcut pact cu diavolul ca alți oameni să plătească nevinovați și să înfundă pușcăria. Lucrul acesta este de neacceptat!

(...)

Vlad Cosma: În primul rând, nu era vorba că puteam păți eu ceva pentru că, la acel moment, beneficiam de imunitatea parlamentară. Șantajul și constrângerea, în ceea ce mă privește, erau asupra familiei mele. Împotriva noastră erau fabricate deja vreo trei-patru dosare. Au vrut să-mi aresteze tatăl. Tatăl meu era să moară!

Dana Chera: Și? Ca să-l apărați pe tatăl dumneavoastră îl băgați pe Victor Ponta în pușcărie?

Vlad Cosma: Nu! Și cu mine, și fără mine, oamenii ăștia tot asta făceau!

Dana Chera: Ca observator al acestei probleme, se vede foarte ciudat. Dacă pe mine mâine mă cheamă procuratura să declar că Gâdea este un infractor, eu - cu toate riscurile posibile și imposibile - fac pușcărie! Dar nu spun despre el că este infractor dacă nu am probe în sensul acesta!

VEZI ȘI: DNA Ploiești, înregistrare FATALĂ în dosarul Tony Blair

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel