Dana Budeanu, după decizia lui Horia Constantinescu: Civilizația se impune prin frică! Reguli, amenzi, teroare

Rodica Mitu / 09 sep 2019 / 09:18 Salveaza PDF Comentarii
Dana Budeanu
Descriere foto: Dana Budeanu

Noul șef de la Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, s-a aflat în centrul unui scandal. Dana Budeanu a recționat în cadrul unei emisiuni.

Personalul din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor și din structurile sale teritoriale subordonate, Comisariatele Regionale și Județene pentru Protecția Consumatorilor, trebuie să aibă o ținută decentă, de birou, într-o manieră care arată demnitate și respect față de instituție și cetățean, curată și, de asemenea, să aibă un comportament cuviincios.

„Un aspect foarte pozitiv, și anume: noul șef de la Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu, a impus un dress code în cadrul instituției. A generat o isterie. Și în comunitatea militanților drepturilor și libertăților omului. Este vorba despre libertatea fiecăruia, până în momentul în care jobul tău este unul într-o instituție publică. În momentul respectiv, ținuta este obligatorie. Ceea ce el a făcut ar trebui să facă absolut toți șefii de instituții publice din România.

Ceea ce un director decide, în speță Horia Constantinescu, se respectă. Aceasta este problema în această țară care se vrea liberă: nu se înțelege că civilizația se impune prin frică. Oriunde pe globul acesta, la orice nație, doar așa s-a impus. Ăia nu sunt civilizați că a venit cineva, le-a cântat o serenadă și i-a rugat să fie civlizați. Nu. Au reguli, amenzi, teroare. Și sunt civilizați", a spus Dana Budeanu la emisiunea „Vorbește lumea" de pe Pro TV.

„Doar prin frică se pot implementa regulile. Aceasta este legea universală. Trebuie să-ți fie frică până când regulile îți devin rutină. Nimeni nu o face din respect, toată lumea de frică. După care, începe să le placă cu regula și o respectă. Va dura generații această schimbare", a subliniat Dana Budeanu.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24