Dan Voinea, dezvăluire despre procuroarea care s-a sinucis: Am cunoscut-o

Dan Voinea
Dan Voinea

Generalul Dan Voinea a declarat, la România TV, că a cunoscut-o în timpul activităţii sale pe procuroarea Ramona Bulcu, cea care s-a sinucis vineri. 

Într-o intervenţie la România TV, generalul Dan Voinea a declarat că a cunoscut-o pe Ramona Bulcu, procuroarea care s-a aruncat de la etajul Parchetului General. 

"Am cunoscut-o în perioada în care eu eram şeful Secţiei parchetelor militare, până în 2008. Dânsa era purtător de cuvânt al procurorului general. Îmi aduc aminte că a fost un procuror foate grijuliu cu ceea ce avea de făcut. Era tensiune mare atunci pentru rezolvarea dosarelor de Revoluţie, de mineriade; venea foarte des la mine ca să o informez şi să dea publicităţii cât mai exact stadiul dosarelor. Dumnezeu să o odihnească. Eu nu am decât cuvinte frumoase despre doamna Bulcu",a declarat Dan Voinea.

"Chiar dacă era purtător de cuvânt, şi aici era presiune mare. (...) Era destul de sociabilă, nu dădea semne de depresie atunci. (...) Uitaţi că se înmulţesc suicidurile în rândul magistraţilor şi asta nu e bine deloc. Cred că ar trebui să fie mai atenţi cei care-i angajează pe magistaţi, pentru a vedea situaţia lor de sănătate pentru că e un loc de muncă destul de greu şi de delicat, aici unde te confrunţi cu infractori şi criminali de tot felul", a mai declarat Dan Voinea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel