Dan Voiculescu, ELIBERAT. Gestul lui Mircea Badea face cât 1000 de cuvinte

Scutaru Cristina / 09 iun 2017 / 14:38 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au admis, joi, cererea de eliberare condiționată formulată de Dan Voiculescu. Mircea Badea a spus că nu vrea să comenteze subiectul, dar a făcut un gest cât 1000 de cuvinte.

"În această emisiune nu voi spune nici măcar un singur cuvânt, absolut niciun cuvânt, pentru că nu vreau să îi fac rău unui om care și-așa a pățit foarte multe rele. Nu voi rosti nici măcar un singur cuvânt. Vă arăt doar o fotografie pentru că simt nevoia să marchez un moment foarte important pentru mine. Ca atare, vă arăt o imagine și nu spun nimic", a zis Mircea Badea, apoi a difuzat, la Antena 3, o fotografie în care apărea alături de Dan Voiculescu, Mihai Gâdea și Adrian Ursu purtând toți celebrii ochelari cu o lentilă.

(w670)

Apoi, realizatorul TV a zis: "Mulțumesc mult, la revedere", în timp ce-și punea ochelarii.

 

 

În 2013, Dan Voiculescu a explicat de ce a purtat ochelari cu o singură lentilă. El sublinia că a încercat să arate cum se vede "lumea dintr-o perspectivă trunchiată", ca atunci când îți lipsește un ochi.

Dan Voiculescu susținea că așa arată "justiția partizană din România". El atrăgea atenția că a "lansat o modă" și nu s-ar mira să vadă o "solidaritate a ochelarilor c-o singura lentilă".

Ochi pentru ochi

Dan Voiculescu amintea și Legea Talionului, despre care spunea că este singura care se aplică "adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi".

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24