Dan Turturică și adjuncții Laurențiu Mihu și Gabriel Bejan au plecat de la România Liberă

Laurențiu Mihu și Gabriel Bejan, doi dintre redactorii adjuncți ai României Libere, nu mai lucrează începând de joi  la această publicație. Dan Turturică, redactorul-șef, și-a dat și el demisia, dar se află în preaviz.

Conducerea editoriala a ziarului ar urma sa fie preluata de Razvan Chiruta, de la Departamentul de Publicistica, in conditiile in care pozitia de redactor-sef ar fi fost propusa mai multor oameni din redactie, care au refuzat insa, potrivit hotnews.ro.

Plecarea celor trei vine dupa mai multe luni de conflicte intre redactie, pe de o parte, si managementul asigurat de Adrian Rus si patronul Dan Adamescu, pe de alta parte. Tensiunile au fost generate de intarzierea salariilor, de neintelegerile legate de management si de reprosurile pe care proprietarul le-a adus jurnalistilor, cum ca nu l-ar fi ajutat in cazul problemelor acestuia cu fostul premier Victor Ponta.

[citeste si]

In urma cu doua saptamani aparusera si informatii ca Rares Bogdan de la Realitatea TV ar fi urmat sa vina la Romania Libera intr-o pozitie de conducere, insa acest lucru nu s-a realizat pana acum. Rares Bogdan a conditionat venirea de rezolvarea unor probleme precum intarzierile salariale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel