Dan Tudorache s-a SĂTURAT de Clotilde Armand: "A depăşit orice limită, se joacă cu sănătatea şi cu nervii noştri"

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a lansat acuzații dure la adresa lui Clotilde Armand, actualul primar. 

"Criza deşeurilor necontrolate din sectorul nostru a depăşit orice limită. Doamna primar se joacă cu sănătatea şi cu nervii noştri. În mandatul meu, am pus sănătatea şi educația pe primul loc şi puteți consulta bugetul pe cei 4 ani pentru a vedea unde au fost făcute investiții. Este adevărat că, din cauza pandemiei, au apărut cheltuieli neprevăzute, dar, până la sfârşitul anului 2020, după ce primeam cotele defalcate, închideam situația plăților către operatorul de salubritate. Nu ştiu ce viziune are doamna, dar deocamdată ne-a arătat doar o lipsă totală de interes față de oameni, de sănătatea noastră şi față de educația copiilor noştri", a transmis fostul edil pe Facebook. 

Dan Tudorache spune că însuși primarul actual al Capitalei, Nicușor Dan, a atenționat-o pe Clotilde Armand să își onoreze obligațiile contractuale și să se asigure că gunoiul este ridicat de pe străzi.

"Până și primarul actual al Capitalei a cerut Primăriei Sectorului 1 să își onoreze obligațiile contractuale și să se asigure că gunoiul este ridicat de pe străzi, însă s-a ales doar cu un răspuns tăios din partea primarului validat al Sectorului 1: "Îl rog să nu mai complice inutil lucrurile".", a mai scris Dan Tudorache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel