Dan Tudorache: Premii pentru elevii de la Clubul Copiilor Sector 1 cu rezultate deosebite

Premiile sunt în valoare totală de 199.000 și sunt suportate integral de la bugetul local Primăria Sectorului 1 premiază elevii de la Clubul Copiilor Sector 1 care au înregistrat rezultate deosebite în anul școlar 2017-2018, precum și pe profesorii acestora.

La propunerea Primarului Dan Tudorache, Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat, în ședința de Consiliu Local  acordarea de stimulente financiare în valoare totală de 199.000 lei pentru 181 de elevi și șase profesori coordonatori.

Prin acest proiect, sunt recompensați elevii care au obținut premiul I la diverse concursuri naționale organizate în cursul anului școlar trecut la diferite discipline educaționale și sportive: informatică, gimnastică aerobică și ritmică, teatru, fotbal, muzică. Fiecare dintre cei 181 de elevi va primi suma de 1.000 lei, iar fiecare profesor va primi suma de 3.000 lei.

"Vom premia întotdeauna performanțele elevilor, pentru că valoarea și munca susținută trebuie recunoscute și recompensate", afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel