Dan Tudorache premiază elevii de 10 de la Bacalaureat și Evaluare Națională

Foto arhivă
Foto arhivă

Elevii care au avut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională vor fi premiați de Primăria Sectorului 1.

Premiu de 2500 de lei pentru fiecare licean cu media zece la Bacalaureat și de 1500 de lei pentru fiecare elev cu o astfel de performanță la Evaluarea Națională.

La propunerea Primarului Dan Tudorache, Consiliul Local Sector 1 a aprobat, în unanimitate, în ședința de ieri, premierea elevilor care au obținut media zece la Examenul Național de Bacalaureat și la Evaluarea Națională, sesiunea iunie-iulie 2018.

Astfel, fiecare absolvent de Bacalaureat din liceele aflate în administrarea Consiliului Local Sector 1 care a obținut media zece va primi 2.500 de lei, iar fiecare elev care avut o astfel de performanță la Evaluarea Națională va fi premiat cu 1.500 de lei.

"În Sectorul 1 avem cele mai căutate școli din București, cu dascăli de excepție și elevi foarte bine pregătiți, cu care ne mândrim. Vom premia întoddeauna excelența în educație și performanțele elevilor noștri, pentru că valoarea și munca susținută trebuie recunoscute și recompensate", afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie – iulie 2018, trei elevi din liceele administrate de Consiliul Local Sector 1 au avut media zece, iar la Evaluarea Națională o astfel de performanță au obținut 14 elevi.

Vezi si: Bani pentru elevii care au luat 10 la evaluarea naţională şi bacalaureat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel