Dan Tudorache i-a premiat pe micii roboticieni

Premiile, în valoare totală de 11.600 de lei, au fost acordate pentru performanțele deosebite obținute de elevi la Concursul de Robotică RoboTech Junior.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a premiat, miercuri, în cursul unei ceremonii care a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei, 24 de elevi înscriși la Centrul de Pregătire pentru Performanță în Robotică al Colegiului Tehnic "Dinicu Golescu".

Premiile, în valoare totală de 11.600 de lei, au fost acordate pentru rezultatele deosebite obținute de elevi la Concursul de Robotică RoboTech Junior, ediția I, din data de 12 mai 2018.

„În calitate de Primar al Sectorului 1 voi sprijini întotdeauna performanțele obținute de copiii noștri. Doresc să-i felicit pe elevii înscriși la Centrul de Robotică de la Dinicu Golescu și pe profesorul coordonator al acestora pentru rezultatele deosebite obținute. Mă bucură foarte mult faptul că au ales să-și dezvolte capacitățile tehnice și lucrul în echipă și am convingerea că vor obține și pe viitor performanțe similare, atât la competiții naționale cât și internaționale", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La acest concurs, elevii de la Centrul de Pregătire pentru Performanță în Robotică al Colegiului Tehnic "Dinicu Golescu" au obținut două premii I, două premii II, două premii III și 18 mențiuni, din care două speciale.

Potrivit Hotărârii Consiliului Local Sector 1 nr.185/26.06.2018, elevii care au obținut locul I au fost premiați cu câte 1.000 de lei fiecare, cei care s-au clasat pe locul II cu câte 700 de lei fiecare, iar cei de pe locul III cu câte 500 de lei fiecare. Elevii care au obținut mențiuni speciale sau mențiuni au primit premii în valoare de 400 de lei fiecare. În plus, a fost premiat cu suma de 3.000 de lei și profesorul coordonator al acestora, Tudosă Emanuel.

Vezi si: Sectorul 1, sensuri unice inversate pe două străzi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel