Dan Tudorache, victorie în instanţă: S-a făcut dreptate!

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, vine cu o veste bună, după un proces care a durat un an şi jumătate. 

"După mai bine de 10 ani, muntele de gunoi de pe Strada Munteniei 16B va dispărea! Instanța a făcut dreptate cetățenilor. La intersecția străzilor Munteniei și Străbună, o familie adună gunoi pe care îl depozitează chiar în curte. Cazul este cunoscut nu doar celor din zonă, fiind mediatizat de mai multe ori în tot acest timp.

Primele demersuri făcute, imediat după preluarea mandatului, pentru rezolvarea problemei, nu au dat rezultate: cele 12 amenzi aplicate (2.000 de lei fiecare) au fost achitate, iar Direcția de Sănătate Publică, pe care am sesizat-o în acest caz, și-a declinat competența deși vorbim de un real focar de infecție.

Din fericire, pe 19 Iunie, instanța a dat câștig de cauză cetățenilor și a dispus obligarea proprietarului la salubrizarea și igienizarea terenului și, în subsidiar, autorizarea Poliției Locale Sector 1 să procedeze la salubrizarea și igienizarea acestui teren. După un proces care a durat aproape un an și jumătate, muntele de gunoi de pe Munteniei va dispărea", transmite primarul Dan Tudorache într-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel