Dan Suciu va fi noul purtător de cuvânt al Guvernului

dan suciu
dan suciu

Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu urmează să-l numească pe jurnalistul Dan Suciu în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului, potrivit unor surse guvernamentale, informează Agerpres.

Absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti ai al unui master în Politici Publice, Dan Suciu se pare că va fi  opțiunea premierului pentru postul ocupat în prezent de Ioana Muntean, numită în funcţie în februarie 2009, de către fostul premier, Emil Boc.

Cu o vechime de peste 18 ani în presă, Dan Suciu a activat în ultima perioadă ca redactor-şef al postului TV Money Channel, ceea ce a prezentat un atu în alegerea sa ca purtător de cuvânt al Guvernului, premierul dorindu-și un jurnalist cu profil economic pentru un semenea post.

Potrivit unor surse guvernamentale, Ioana Muntean va rămâne totuşi în funcţia de secretar de stat, în echipa de comunicare de la Guvern.

Ioana Muntean și-a prezentat demisia la venirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu în fruntea Guvernului, însă a acceptat la rugămintea premierului să rămână în echipa sa, pe o altă funcție, potrivit surselor.

Citește și:

Premierul își caută purtător de cuvânt. Vezi variantele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel