Dan Șova, reținut de DNA. Bogdan Chirieac: Aripa Ponta a pierdut

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, joi, la România TV, în legătură cu reținerea senatorului Dan Șova, la doar câteva ore după ce plenul Senatului a dat undă verde cererii procurorilor DNA de reţinere şi arestare preventivă.

"E un final așteptat. În Parlament a fost o consultare pro și contra Ponta, de fapt. Într-adevăr, aripa Ponta a pierdut, fiindcă nu cred că s-au uitat peste dosarele respective, să fim serioși. Mai departe, ce se va hotără vizavi arestarea preventivă, vizavi de presupusele fapte... Cred că nu putem pronunța noi și cred că ar trebui să privim lucrurile acestea cu mai multă înțelepciune", a comentat, prin telefon, Bogdan Chirieac.

"Credeți că Dan Șova se aștepta să ajungă acum, la ora asta, în drum spre Arestul Capitalei", a fost întrebarea moderatoarei pentru Bogdan Chirieac.

"Șova are un comportamnt cumva ciudat, dar poate fi pus pe seama condițiilor deosebite în care se află. Dar să nu-mi spui că există vreun observator al vieții politice din România care nu se aștepta la așa ceva. Deci, să nu fim ipocriți. Ne-am așteptat ca aripa Ponta să piardă în Senat, pentru că aripa Ponta pierde pe toate planurile în acest moment, chiar dacă Ponta a crescut în popularitate după demisie. S-a întâmplat votul care este politic, nu juridic, în Parlament. Din momentul în care s-a ridicat imunitatea, arestarea era inevitabilă. Să vedem ce va fi mâine la arestarea preventivă", a mai spus analistul politic. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel