EXCLUSIV  Dan Șova, prima reacție la scandalul din 2008 de la Predeal

Fostul senator Dan Șova a ținut să facă precizări la   presupusul scandal în care ar fi fost implicat în urmă cu nouă ani la Predeal. Într-o declarație pentru DC News, Dan Șova spune că a existat un dosar la acea vreme, dar că s-a închis, pentru că s-a constatat că a fost o eroare în acel poligon de paint-ball. 

"În 2008, am fost vreo 20 de oameni la o partidă de paint-ball într-un poligon amenajat în pădure, lângă Predeal, de o firmă care organiza astfel de evenimnte.

La un moment dat, pe lângă poligon au trecut din greșeală o pereche, soț și soție. Soțul a declarat că ar fi fost atins de o bilă. Nu am văzut nici eu, nici ceilalți. Persoana respectivă  a chemat poliția, care a făcut o anchetă amplă, care a durat aproape un an de zile. Eu am dat declarație, am lămurit fiecare aspect, și din câte se pare s-a stabilit că a fost un accident, aceștia intraseră în poligon. Totul a fost transparent, poliția făcându-și datoria din plin, cercetând aspectele plângerii formulate de cei doi soți", a declarat Dan Șova.

În niciun moment nu s-a stabilit  de către organele de anchetă că eu am fost persoana care ar fi tras și lovit bărbatul care a făcut plângerea la poliție.

[citeste si]

Am să vă spun și o chestiune puțin hilară. Eu, în 2013, m-am operat la amândoi ochii în România din cauza unor probleme de sănătate. De a te opera la ochi până la a împușca oamenii de la distanță este o cale foarte lungă.

În legătură cu poliția, cred că a fost un schimb de replici, dar toată lumea și-a văzut de treabă.  Nu a fost un eveniment nici pentru ei, și nici pentru noi, cei care participam la acea partidă de paint-ball. 

De asemenea, la vremea respectivă s-a făcut un dosar, care s-a închis la un moment dat, pentru că s-a constatat că a fost un accident, o eroare. În acest caz am dat și o declarație în fața unui procuror, dar fără a mai fi deranjat ulterior de către cineva în acest caz", a mai declarat Dan Șova.

”Cel care a postat filmulețul pe Facebook este Alin Brâncuși, cel căruia poliția i-a făcut două dosare penale. Cred că acesta are o problemă cu Poliția”, ne-a mai declarat fostul ministru Dan Șova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel