Dan Șova, după lansarea lui Klaus Iohannis la prezidențiale: ACL arată că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, susține că evenimentul de lansare a lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale demonstrează că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu".

Citește și: Sloganul lui Iohannis "reciclează" o reclamă la bere

Dan Șova spune că la evenimentul electoral de lansare a lui Klaus Iohannis la prezidențiale s-au aflat aceeași oameni care în vara lui 2012 se aflau lângă președintele suspendat la acea vreme.

"Lansarea lui Klaus Werner Iohannis mi-a amintit de mitingul organizat de PDL în vara lui 2012, pentru a-l apăra pe Traian Băsescu. Aceiași oameni au urcat pe scenă și au avut discursuri, iar mesajele transmise au fost aceleași. E ca și cum timpul a rămas în loc", a declarat purtătorul de cuvânt al PSD, citat de Agerpres.

Dan Șova a opinat că nu există "echipa Iohannis", ci "echipa Băsescu".

"Când Gheorghe Falcă, finul lui Băsescu, urcă pe scenă și ține un discurs pentru tine, când MRU îți stă în dreapta, iar Blaga în stânga, e clar că ești omul lui Băsescu. Iohannis nu mai poate nega ceea ce este evident pentru o țară întreagă. Nu există 'echipa Iohannis', ci 'echipa Băsescu' cu un alt nume, în care, ca la tenis, Traian Băsescu este căpitan nejucător", a adăugat purtătorul de cuvânt al PSD.

Dan Șova și-a exprimat, de asemenea, speranța că "românii nu se vor lăsa păcăliți și nu îi vor readuce la putere pe cei care au distrus această țară în guvernarea lor".

Vezi și: Lansare candidatură Klaus Iohannis: Oameni aduși cu bani. "Ne-a păcălit doar cu 10 lei!" VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel