Dan Șova - Dan Mihalache. Exclusiv: Reacția lui Șova după ce a fost atacat de Mihalache

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, a reacționat după ce liberalul Dan Mihalache l-a atacat vehement pe pagina sa de Facebook. Șova l-a acuzat, luni, pe Klaus Iohannis de "mită mascată", iar Mihalache i-a transmis social-democratului să nu exagereze și să își vadă de treaba lui. "Cu motivele plecării tale de la minister e mai complicat, (...) e cu înregistrări in extenso", a scris liberalul.

"Nu mai vorbi de DNA, că e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Cu comodatul o mai putem discuta, cu motivele plecării tale de la minister e mai complicat. Vorbește lumea că acolo nu e cu comodat, e cu înregistrări in extenso. Așa că nu exagera. Vezi-ți de treaba ta...", sună un fragment din textul postat pe Facebook de Dan Mihalache.

Vezi aici postarea integrală a liberalului: Lui Șova i se arată DNA-ul după atacul la Iohannis: Cu plecarea din Minister e mai complicat. E cu înregistrări

Întrebat dacă putem vorbi despre un posibil șantaj în ce a scris Dan Mihalache la adresa sa, Dan Șova a răspuns: "Șantajul există când există cineva care te amenință cu un rău potențial. Pentru a te amenința cu un rău potențial, ar fi trebuit ca eu să fi făcut vreo infracțiune la Transporturi și să mă înregistreze DNA-ul. Dar dl Mihalache, săracul, e comic aici. Nu m-am hotărât dacă e de râs sau de plâns. În ansamblu, n-am cum să rețin șantajul, că n-are cu ce să mă șantajeze. Ca să existe șantaj, trebuie ca tu să fi făcut ceva, persoana respectivă să știe și să te șantajeze că o face publică, dacă nu știu ce nu faci tu. Dar eu, nefăcând nimic, nu are cum să mă șantajeze dl Mihalache".

DC News: "Dl Mihalache vorbește despre înregistrări ..."

"Eu ce să-i fac? Dacă știe dânsul ...

(...) Să facă adresa la DNA, să facă publice înregistrările, că abia aștept să le citesc cu floricele în mână. (...) Dacă citiți tot ce scrie despre mine pe Facebook, ar trebui să fiu arestat de 20 de ori pe zi", a reacționat purtătorul de cuvânt al PSD-ului.

Dan Șova a mai precizat că nu intenționează să îl acționeze în instanță pe Dan Mihalache pentru postarea de pe Facebook la adresa sa, ci se mulțumește să aștepte probele în susținerea celor spuse de liberal.

Citește: Șova, dezvăluire bombă: Poate să mă dea Iohannis în judecată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel