Dan Mihalache îi răspunde lui Dan Șova, după atacul la Iohannis: Cu plecarea din Minister e mai complicat. E cu înregistrări

Liberalul Dan Mihalache îi oferă lui Dan Șova o replică pe măsura acuzelor de "mită mascată" lansate de purtătorul de cuvânt al PSD la adresa liderului PNL, Klaus Iohannis.

Citește și: Șova, dezvăluire bombă: Poate să mă dea Iohannis în judecată

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Mihalache îi sugerează lui Șova să nu exagereze și să își vadă de treaba lui. "Cu motivele plecării tale de la minister e mai complicat, (...) e cu înregistrări in extenso", scrie liberalul.

Iată postarea lui Dan Mihalache:

"Dan Șova, mai ușor cu discuția despre funie în casa spânzuratului!

Dragă Dan, eu întotdeauna te-am considerat un om inteligent și prieten. De aceea nu înțeleg de ce vrei tu cu orice preț să te faci instrumentul unor acuzații de trei pingele împotriva lui Klaus Iohannis. Tu știi foarte bine, avocat fiind, ce e acela un contract de comodat. Scrie o scrisoare la BMW și întreabă-i de ce au considerat ei că Primăria Sibiului poate beneficia de un asemenea contract. Poate îți vor răspunde…

Nu mai vorbi de DNA, că e ca și cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului. Cu comodatul o mai putem discuta, cu motivele plecării tale de la minister e mai complicat. Vorbește lumea că acolo nu e cu comodat, e cu înregistrări in extenso. Așa că nu exagera. Vezi-ți de treaba ta..."

Vezi și: Exclusiv: Reacția lui Șova după atacul virulent al lui Mihalache


Postarea liberalului vine ca reacție față de acuzele lansate de Dan Șova la adresa lui Klaus Iohannis:

"Klaus Iohannis se plimbă de la București la Sibiu cu BMW-ul pe care nu a dat bani. Este o mită mascată. Domnul Klaus Iohannis poate să mă dea în judecată. A fost făcut un comadat. O firmă privată a dat prin contract de comodat unei primării două mașini în care singurul beneficiar la utilizare este domnul primar Klaus Iohannis, candidat la președinție. Dacă vrea cineva să-mi demonstreze că nu este o mită mascată... poate să o facă. Nu mai este nicio primărie din România unde s-a întâmplat așa ceva. Este o mită care trebuie cercetată de DNA", a spus Dan Șova, luni, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel