Dan Negru: Nu sunt bani de educație, dar echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio performanță

Foto: Facebook Dan Negru
Foto: Facebook Dan Negru

Cunoscutul prezentator Dan Negru a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, că nu sunt bani de educație, dar echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio performanță.

Dan Negru se declară dezamăgit de fotbalul românesc. Cunoscutul prezentator a spus că nu mai vrea să finanțeze din taxele sale sportul de performanță.

„M-am hotărât! Nu mai vreau să fiu prost! După ce m-am uitat și sezonul ăsta la fotbalul românesc, m-am hotărât: nu mai vreau să finanțez din taxele mele sportul de performanță. Să-l ia privații! Banii mei să se ducă spre infrastructura sportivă sau spre sportul școlar unde sunt și copiii mei”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Mai mult, cunoscutul prezentator a precizat că nu sunt bani de educație, dar echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio performanță. 

„Fotbalul e ca educația, pe bani de la buget. Nu sunt bani de educație dar echipe din toate ligile de fotbal sunt finanțate din bugete locale sau centrale deși nu dau nicio performanță. Educația exportă creiere in fiecare an. Fotbalul românesc nu mai exportă nimic.

80% dintre olimpicii români pleacă pentru că sunt doriți in alte țări. 100% dintre fotbaliștii români nu pleacă pentru că nu-i vrea nimeni. M-am uitat zilele astea la derby-uri. Fotbalul românesc nu mai e în stare să umple stadioane nici măcar la meciuri cu miză! Dar eu, prostul, finanțez prin fotbal orgolii, primari, găști ! Dar când un prost spune ca e prost, e semn bun! Înseamnă ca se deșteaptă ! N-oi fi singurul!”, a mai transmis Dan Negru pe Facebook.

VEZI ȘI: Grevă în învățământ. Dan Negru: E despre cei ca "profesorul Miroiu" din "Steaua fără nume". E despre cei fără de noroc!

Dan Negru scrie, pe pagina sa de socializare, că greva generală din învățământ este despre "cei ca «profesorul Miroiu» din «Steaua fără nume», piesa de teatru a lui Mihail Sebastian". 

"Cunosc profesori universitari care câștigă peste 10 mii de euro lunar, la care se adaugă și banii din afacerile private pe care le mai au. Nu despre ei e greva! Una e dascălul și alta e comerciantul de cunoștințe. Greva e despre cei ca «profesorul Miroiu» din «Steaua fără nume», piesa de teatru a lui Mihail Sebastian. E despre cei fără de noroc.

Profesorul Miroiu, personajul lui Mihail Sebastian, e cel care-și dă salariul pe o carte, cel obișnuit cu modestia, cumpătat și pasionat de profesia lui care nu i-a adus niciodată bucurii materialele. Despre cei ca Miroiu e greva! Cunosc și profesorii-haimanale, profitori și îmbuibați. Ei sunt comercianții de cunoștințe! Dar printre ei o să-i găsiți întotdeauna pe cei ca Miroiu din Steaua fără nume. Și nu știu un altul care să piardă fără să fie deznădăjduit așa cum o face profesorul Miroiu!", a scris Dan Negru, pe facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel