Dan Negru vs Adelin Petrişor, războiul declaraţiilor. De ce nu sunt corespondenţi de război români în Orientul Mijlociu

Situaţia tensionată din Orientul Mijlociu naşte tensiuni şi între jurnaliştii din România. Adelin Petrişor i-a dat un răspuns tăios realizatorului TV Dan Negru, după ce acesta a întrebat de ce România nu are corespondenţi de război detaşaţi în Iran şi Irak. 

"Sunt zeci de jurnalişti de front freelanceri care transmit în direct din Orientul Mijlociu zilele astea. Toate marile televizuni au angajaţi corespondenţi de război aflaţi în zonă. Așa sunt știrile la ei: cu informaţii de acolo transmise in direct de corespondenţii de război.

Noi avem ăle mai multe televiziuni dar facem play-back jurnalistic. La noi corespondenţii de război au fost detaşaţi la Caracal, la butoiul lui Dincă. Aflu' că până şi MAPN organizează cursuri pentru corespondenţii de război. Iaca, războiul e la ușă, în Orient zboară rachete şi cad avioane.

Unde-s corespondenţii de război?", a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook. 

Adelin Petrişor, răspuns tăios. De ce nu sunt detaşaţi corespondenţii de război

"Un domn de pe Facebook îmi atrage atenția că amicul Dan Negru se întreabă din nou retoric unde sunt corespondenții români de război, cum de nu-s în Orientul Mijlociu. Am impresia că ori sunt în "Ziua Cârtiței", ori Dan vrea doar puțină dispută și deci și niște trafic...Dan, îți mai spun încă o dată, din nefericire, în acest moment, publicul consumator de tv se uită la Revelioanele tale și nu la știrile externe. În aceste condiții, niciun șef nu e nebun să "arunce" zeci de mii de euro pe deplasările noastre, așa cum se întâmpla prin anii 2000. Deci postarea ta de iubitor de "hard news" indignat mi se pare deopotrivă ipocrită și cinică...", a scris, în replică, Adelin Petrişor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel