Dan Negru, vădit emoționat. "Este fotografia pe care am pus-o în ramă"

dan negru
dan negru

Dan Negru a dat frâu liber sentimentelor și a povestit care a fost cel mai emoționant moment din cariera lui – împrejurare care l-a lăsat cu ochii în lacrimi.

La emisiunea pe care o prezintă, vedeta TV a întâlnit o fetiță care strânge an de an bani pentru a face alți copii fericiți. În urmă cu ceva timp, copila a dat suma strânsă unei mămici. Aceasta din urmă și-a operat fetița care nu văzuse lumina zilei până atunci, iar acum micuța vede.

Momentul emoționat dintre cele două copile a fost surprins pe scena emisiunii “Next Star”. Ce s-a întâmplat acolo a fost extrem de copleșitor și pentru Dan Negru care a decis să pună poza în ramă.

“Am înrămat fotografia de mai jos și am agățat-o pe perete în birou. Din cei 17 ani de televizune, ăsta e momentul care mi-a dat cele mai puternice emoții… Ioana, fetița cea mai mare din fotografie, strânge în fiecare an bani ca să-i ajute pe copiii nevoiași. Acum trei ani a dat banii unei mămici a cărei fetiță nu vedea… Cu banii strânși, mama și-a operat copilul și acum Ioana vede.Totuși, fetele nu s-au văzut niciodată.…Pana la Next Star când Valentina a VĂZUT-O pe Ioana!”, a povestit Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel