Negru: Trebuie să spun adevărul. Vedetele din trust sunt obligate să...

dan negru
dan negru

Dan Negru a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta. Prezentatorul emisiunii "Next Star" a mărturisit ce sunt obligate să facă vedetele trustului Intact.

Dan Negru le-a împărtășit prietenilor virtuali un secret. Le-a spus că șefii de la Antena 1 obligă, prin contract, soțiile vedetelor să nască pe data de 11 februarie. Motivul? Pentru că atunci au reducere la paturile de spital. Cum era de așteptat a fost o glumă între îndrăgitul prezentator TV și amicii lui, totul plecând de faptul că fiica sa este născută pe 11 februarie, la fel ca micuța lui Capatos.

"Am primit sms-ul ăsta acu' 4 ani... L-am păstrat în telefon pentru că mi s-a părut amuzant: <<Pentru că și soția lui Capatos a născut pe 11 februarie și pentru că Dara, fetița ta e născută tot pe 11 februarie eu zic să spunem adevărul presei: Vedetele din trust sunt obligate prin contract să își programeze nevestele să nască pe 11 februarie. Că atunci are trustul reducere la paturile din spital, ha,ha…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel