Dan Negru: "Tatăl lui i-a tras o mamă de bătaie"

dan negru
dan negru

Dan Negru a comentat un subiect care a ținut prima pagină a ziarelor în ultimele zile - dispariția și găsirea Iuliei Ionescu, fata care a fugit la mănăstire.

Prezentatorul TV scrie că fata nu este singura adolescentă care fuge de acasă fără un motiv întemeiat. Dan Negru povestește că și el are un prieten cu o poveste asemănătoare. În urmă cu câțiva ani, fiul amicului său a fugit de acasă pentru a se distra alături de alți adolescenți.

"Cu vreo trei ani în urmă puștiul unui amic din Timișoara a șters-o de acasă... Vreo două zile l-au tot căutat... Se ascunsese la o cabană de lângă lacul Surduc împreună cu alți doi adolescenti care și ei erau fugiți de acasă. Aveau la ei țigări și niște cutii de bere.

Taică-său i-a tras o mamă de bătaie și cu asta gata. Puștiul e azi student la Drept și se amuză de întâmplarea din adolescență. O puștoaică a șters-o de acasă și toate televiziunile serioase dezbat subiectul în regim de breaking-news de parcă ar fi prima adolescenta răzvrătită din toate timpurile...", a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel