Dan Negru și Andreea Marin, colegi de platou în urmă cu 15 ani - VIDEO

dan-negru-andreea-marin
dan-negru-andreea-marin

Andreea Marin și Dan Negru au filmat pentru emisiunea Știrile de Sâmbăta Asta, un program realizat de Ovidiu Uscat și Constantin Trofin la TVR Cluj, în urmă cu aproape 15 ani, în 1999.

Paginademedia.ro a descoperit și prezintă în exclusivitate imagini de arhivă inedite cu Andreea Marin și Dan Negru.

Cele două vedete au filmat pentru emisiunea Știrile de Sâmbăta Asta, un program realizat de Ovidiu Uscat și Constantin Trofin la TVR Cluj, în urmă cu aproape 15 ani, în 1999. Amândoi lucrau la TVR: Andreea Marin era la primele sezoane de Surprize, iar Dan Negru realiza emisiunea Trupa de șoc la TVR Timișoara.

În episodul de mai jos personajele comice ale emisiunii, Rozi și Rabă fac schimb de roluri cu Andreea Marin și Dan Negru, care trec pe canapeaua celor doi simpatici soți.

De cealaltă parte, Rozi ajunge să prezinte ”Surprize Surprize”, iar Andreea o admiră, cu lacrimi în ochi, pe micul ecran. Emisiunea produsă la acea vreme de Valeriu Lazarov este parodiată chiar de cea care a prezentat-o cu succes timp de nouă ani, din 1999.

Într-o altă secvență, în încurcătura produsă de un Moș Crăciun distrat, Andreea Marin și Dan Negru ajung să joace într-un episod de telenovelă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel