Negru: S-a ales praful de ei, deși televiziunile i-au umplut de bani

Dan Negru și-a spus părerea despre ediția națională a concursului Eurovision 2014. El a vorbit nu doar în calitate de telespectator care a urmărit ce s-a întâmplat pe scena de la Brașov, ci și din calitatea sa de fost prezentator la acest concurs de talente.

Dan Negru a scris pe contul personal de Facebook câteva lucruri despre concurenții la Eurovision care înainte de a ajunge aici și-au încercat norocul la Vocea României. Vedeta a făcut referire și la Ștefan Stan care a câștigat competiția de la Pro TV în anul 2011, la Eurovosion obținând doar locul cinci (7 puncte juriu, 5 televot).

"De câștigătorii talent-show- urilor X Factor sau Vocea Romaniei s-a ales praful, chiar dacă televiziunile i-au umput de bani, niciunul n-a confirmat. Și-au încercat norocul și la preselecția Eurovision acolo unde Mirela Boureanu Vaida care a adunat mai multă simpatie și voturi decât toți bogătanii-câștigători de X Factor sau Vocea României. Cu bani poți cumpăra multe, mai puțin aplauzele publicului. Mă bucură succesul Paulei Seling...", a scris Dan Negru pe celebra rețea de socializare.

Paula Seling şi Ovi au câştigat finala Eurovision România 2014, după ce au obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului. Pe locul doi s-a clasat prezentatoarea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", Mirela Boureanu Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel