Dan Negru, revoltat: Nu am umilit-o pe Andreea Esca

“Nu am umilit-o pe Andreea Esca!”, a fost ideea principală a unui mesaj transmis de către Dan Negru. 

Prezentatorul de la Antena 1 a sărit în apărarea știristei, după ce în presă s-a scris că acesta ar fi umilit-o pe Andreea Esca. Neînțelegerea a pornit de la un mesaj postat pe Dan Negru pe o rețea de socializare în care s-a arătat dezamăgit de decizia luată de principalele televiziuni din România de a începe jurnalele de știri cu subiectul <<fierbinte>> de pe scena mondenă românească – divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav.

“Principalele televiziuni din Romania au deschis principalele jurnale de știri de la ora 19 cu divorțul Biancăi Drăgușanu! La o zi după ce un fost premier a intrat în pușcarie! Cică o știre trebuie să fie asemenea unei fuste mini purtată de o femeie frumoasă. Destul de lungă pentru a acoperi subiectul, dar destul de scurtă ca să fie interesantă. Ai noștri au reținut doar partea cu fusta scurtă…”, a zis Dan Negru pe Facebook.

Prezentatorul TV s-a arătat deranjat de faptul că unele publicații online s-au grăbit să titreze eronat: “Andreea Esca, umilită de Dan Negru”.

 “Nicidecum! Esca e un puternic brand de televiziune. Constat însă că noi toți cei din breasla asta am căzut în păcatul de a prezenta sau de a sta cel puțin o dată în carieră în preajma unor personaje controversate, fie maneliști, fufe, politicieni dubioși sau artiști duși cu pluta. Trăim unii pe seama celorlalți. E simplul adevăr! Și e așa de când lumea. Marilyn Monroe era o fufă contestată de mulți la vremea ei și Artthur Miller era un scriitor genial pe care nimeni nu-l lua în seamă în lumea mondenă a anilor 50. Până când s-a căsătorit cu Marilyn Monroe… Nimic nou sub soare…”, a scris Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel