Dan Negru, predicție sumbră pentru Pro TV, Antena și Kanal D, privind audiențele din 2016

Dan Negru, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, reacționează, pe pagina sa de socializare, față de schimbările intervenite, miercuri, la vârful conducerii TVR și apreciază că televiziunea publică "va spulbera" audiențele posturilor Pro TV, Antena și Kanal D în vara anului 2016. 

"Ma bucura schimbarile din TVR ! E rusinos ca televiziunea care i-a avut pe Tudor Vornicu, Bocanet sau Titus Munteanu nu mai are niciun program de divertisment! Imi amintesc ca am participat la filmarea unui promo de statie facut acolo, la TVR, in care-i aveam colegi pe Brenciu,Andreea Marin, Vlad Enachescu, Raluca Moianu,Topescu, Cosmin Cernat si multi alti. Ce vedete mai are TVR azi? In vara lui 2016, TVR va spulbera in audiente Pro,Antena si Kanal cu Europenele la fotbal si apoi cu Olimpiada.Toate intr-o vara! Noul presedinte trebuie sa stie cum sa gestioneze audientele astea si dupa terminarea acestor evenimente. Pentru asta e nevoie de un om din breasla, nu de un alt lingau politruc !", a scris, miercuri după-amiază, pe Facebook, Dan Negru.

Vedeta Antena 1 a postat, totodată, și o fotografie realizată la primul lui Revelion la TVR, 1999-2000, prezentat împreună cu Lavinia Şandru. "In fotografie sunt impreuna cu Lavinia Sadru cu care am prezentat un revelion la TVR, produs de Titus Munteanu, pe cand nici Antena si nici Pro nu aveau curajul marilor showuri tv", a explicat Dan Negru.

Citește și: Irina Radu, președinte interimar al TVR, priorități vizate în noua funcție

Stelian Tănase a fost demis, miercuri, din funcția de director al TVR, după ce plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a respins raportul de activitate cu 115 voturi "pentru" și 222 voturi "împotrivă".

Tot astăzi, senatorii și deputații au votat prin vot secret cu buletine, ca directorul de programe al SRTv, Irina Radu, să preia funcția de director interimar al televiziunii publice. În favoare numirii ei la șefia interimară a TVR s-au exprimat 231 parlametari, iar trei au fost împotrivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel