Dan Negru, pesimist pentru meciul României la EURO 2016

Realizatorul TV nu este prea optimist în ceea ce privește rezultatul României din această seară. În urmă cu puțin timp, Dan Negru a postat o fotografie cu Naționala României în urmă cu 20 de ani alături de un mesaj sugestiv.  

Într-o postare pe pagina personală de facebook, Dan Negru arată cât de pesimist este când vine vorba despre meciul din această seară. România - Franța, meciul de deschidere a EURO 2016, se anunță o partidă grea, dar în același timp onorabilă pentru Selecționata României. Au trecut 44 de ani de când România nu a mai învins Franța la fotbal, iar ultima oară s-a întâmplat într-un meci amical.

Dan Negru pune la îndoială performanța jucătărilor români în această seară și este convins că nu vom obține un rezultat favorabil. 

"De fotografia asta o să li se facă dor multora în seara asta, după 23,45... Ăsta e pronosticul meu..", a scris Dan Negru pe facebook, alături de imaginea cu Naționala României din 1996. 

 

Contactat de reporterii realitatea.net, Dan Negru a mărturisit de ce nu crede în victoria României din această seară.

"Presimt că îi căpăcesc francezii. Știți ce îi doresc jucătorilor români deseară? Să ajungă și ei ca si fotografia asta pe care am postat-o pe facebook. Asta e cel mai important. S-a putea să aibă noroc, așa cum a avut Steaua în 86, când a câștigat Cupa Campionilor. Pe vremea când era făcută fotografia asta era altceva. În primul rând atunci le stiai numele celor din teren, acum e așa de complicat. Singurul nume cunoscut este a a lui nea' Puiu. Dacă întrebi cine joacă mijlocaș, nu prea știe lumea", a spus Dan Negru.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel