Dan Negru: "M-a îngenunchiat. Are leucemie"

Dan Negru a povestit despre un caz care l-a impresionat foarte mult, dar care i-a șters zâmbetul de pe chip.

Este povestea de viață a lui Sami, un puști de câțiva ani care are de dus o luptă inegală cu viața. Destinul l-a pus la grea încercare la o vârstă fragedă. Are leucemie și doar o minune îl mai ține în viață. Doctorii se miră că Sami mai trăiește, dar iată că există speranță.

Dan Negru a vrut ca acest caz să fie cunoscut de mulți oameni, astfel încât micuțul să fie ajutat și să aibă o viață normală.

"Sami, puștiul din fotografie m-a îngenuncheat! L-am descoperit într-o emisiune a unei televiziuni din Alba-Iulia unde a spus că vrea să fie Dan Negru atunci când o să crească mare. Sami are leucemie și toți doctorii se miră că e în viață... I-am împlinit visul și am prezentat împreună o seară de Paște la televizor. M-a îngenuncheat când tatăl lui mi-a povestit că zilele trecute Sami i-a spus...:"Tati, simt că mi-a venit ceasul". Trag speranța că medicii se înșeală uneori... Am permisiunea lui Sami să-i dau numărul de telefon aici. Încurajați-l când aveți o clipă de răgaz! Sunați-l la 0728.002.379. Puștiul o să aprecieze vorba bună! Putere Sami! Respect! Și mai ales LUMINA!", a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel