Dan Negru, la aniversarea lui Piersic: Este o tâmpenie uriașă

Luni, 27 ianuarie 2014, Florin Piersic a împlinit vârsta de 78 de ani. Printre persoanele care au vrut să-i transmită un mesaj de suflet a fost și Dan Negru.

Vedeta de la Antena 1 a făcut publică o fotografie în care marele maestru îl sărută în semn de mare prietenie. Lângă instantaneul de pe Facebook, Dan Negru a scris și câteva cuvinte emoționante, spunând că nu contează vârsta din buletin, ci vârsta sufletului.

VEZI ȘI: 

Adevărul despre Piersic. Ce a spus Dorel Vișan când a fost întrebat despre actor-VIDEO

”Puștiul Piersic împlinește luni 26 de ani... Sau 27?... Cel mult 28, nu mai țin bine minte. Cunosc tineri de vârsta asta, 26-27-28 anchilozați, blazați și îmbătrâniți, după cum cunosc seniori de 78 plini de viață, cool, cu minte și spirit de 27 de ani... O tâmpenie uriașă buletinul... Puștiule, mulți ani!”, a scris Dan Negru.

În nenumărate rânduri, marele actor a fost invitatul lui Dan Negru la emisiunea ”Te pui cu blondele”, alături de alte persoane publice. De fiecare dată, a ținut telespectatorii cu ochii ațințiți spre ecrane datorită poantelor și povestirilor pe care le împărtățea la show-ul de la Antena 1.

Unul dintre momentele emoționante cu Florin Piersic la ”Te pui cu blondele”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel