Dan Negru, indignat: Eu altfel mi-o amintesc pe Mădălina Manole

Dan Negru
Dan Negru

În luna iulie, se împlinesc patru ani de când Mădălina Manole a murit. 

VEZI ȘI: Cristina Țopescu, aniversare 4 iulie. Ce nu știați despre emisiunea pe care o prezintă

De atunci, cauzele morții ei au fost "scăldate" în tot felul de scandaluri, părinții ei neacceptând ideea că Mădălina Manole s-a sinucis. Dan Negru a mărturisit că s-a săturat să audă numele artistei la toate televiziunile cu subiecte de tip tabloid.

"Eram la mare, lucram la Radio Vacanța prin anii '90 și mi-a prezentat-o Șerban Georgescu... De fiecare dată când văd scandaluri la televizor legate de numele ei, schimb canalul... Văd oameni încruntați, puși pe ceartă, strivindu-i amintirea. Acum, la început de iulie era ziua ei... Eu altfel mi-o amintesc pe Mădălina...", a scris Dan Negru pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu regretata cântăreață.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind Furadan, iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studio unde a efectuat o repetiție muzicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel