Dan Negru: Îmi cer scuze public pentru păcatele tinereții

Artistul Cornel Constantiniu l-a taxat pe Dan Negru pentru un episod petrecut în urmă cu mai bine de un deceniu.

Cornel Constantiniu a vorbit despre Dan Negru în cartea sa, "Zăpezile copilăriei", pe care a tastat-o la mașina de scris doar cu un deget.

Marcat de un moment de la Festivalul Mamaia din 2002, prezentat de Dan Negru, solistul îl acuză acum de promovarea nonvalorii: "Cum îţi permiţi, aşadar, Dan Negru, să agresezi milioane de telespectatori, sub paravanul exclusivităţii de transmisie pe postul TV Antena 1, folosind ca arme de atac vulgaritatea, aroganţa, promovarea nonvalorii. Cum îţi permiţi, Dan Negru, ca, într-o prezentare de festival naţional, să foloseşti expresii de maidan, precum «mişto», «să le dăm nişte aplauze la băieţi», «bă, eşti nebun, te-a dilit festivalul?» sau îndemnuri cabaline precum «hai, dă-i bătaie!», crezând că, astfel, în suficienţa în care te complaci, eşti spiritual şi profesionist în ale prezentării?".

Răspunsul lui Dan Negru

"Citesc în ziarele de azi că maestrul Cornel Constantiniu mă urechează în cartea domniei sale pentru limbajul prea liber pe care l-am avut cândva, când am prezentat Festivalul Mamaia. '€œRăzboi între generații sunt titlurile. Pai dacă m-a urecheat înseamnă că a avut dreptate, înseamnă că am fost un zvăpăiat atunci, la festivalul Mamaia, și îmi cer scuze public pentru păcatele tinereții. Maestre, am greșit! Nu există război, există doar respectul meu pentru Cornel Constantiniu!", a transmis Dan Negru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel