Dan Negru, imagine sfâșietoare. Tragedia pe care a relatat-o

Dan Negru a scris câteva rânduri emoționante despre Orlando Dogaru, puștiul de nouă ani care a căzut într-un bazin, la un ștrand din Reșița, a stat în comă și apoi a murit.

"Am fost in Timisoara zilele trecute si i-am auzit pe multi povestind despre copilul din Resita... Orlando avea 9 ani si acum cateva zile s-a inecat intr-un strand unde a fost cu bunica lui. Mama lui Orlando e in puscarie pentru ca, prea săracă să îi cumpere un cadou, și vrând să-l bucure o zi în an, de aniversarea lui, a furat o jucărie dintr-un magazin si a fost condamnata la un an cu executare.

(w670)

Penitenciarul din Arad i-a dat voie femeii sa-si conduca copilul pe ultimul drum... Pe capacul sicriului de mici dimensiuni părinții au pus tricoul preferat al copilului, cu numele lui și numărul lui preferat, 14. Am postat fotografia. E sfasietoare! Am auzit povestea adeseori acasa, in Timisoara, zilele astea...", a notat Dan Negru pe Facebook.

VEZI ȘI: Un deputat cere grațierea! "Merită să aibă șansa la o viață normală"

Pe 6 iulie, copilul Orlando Dogaru s-a înecat la unul din ştrandurile din oraş. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 19:30. Orlando Dogaru a petrecut ziua la ștrand cu bunica sa, iar în timp ce aceasta credea că se bălăcește, el s-a înecat, fără ca nimeni să observe acest lucru. La plecare, bunica la strigat, iar puștiul nu a mai apărut. A început să îl caute și a fost găsit pe fundul bazinului pentru adulţi, unde mai mulți reșițeni se bălăceau încă în voie, fără să își dea seama că micuțul se îneca.

Acum, tatăl copilului va deschide proces pentru a se stabili cine se face vinovat de moartea copilului. El va chemă în instanță și conducerea ștrandului și Direcția de Sănătate Publică din Caraș Severin. (Sursa foto: Info CS)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel