Dan Negru și Alessandra Stoicescu, ÎMPREUNĂ. "Niciunul nu era căsătorit"

Dan Negru a făcut public un colaj foto făcut în urmă cu mai bine de un deceniu. Prezentatorul de la Antena 1, Alessandra Stoicescu, și alte vedete au jucat într-o scenetă de Revelion.

În fotografii apar mai multe vedete îndrăgite: Simona Gherghe, Alessandra Stoicescu, Dan Negru și Vlad Ionescu. Fotografia a fost făcută pe vremea când cei patru jucau în scenete de Revelion. Astfel, dacă prezentatoarea "Acces Direct" a primit rolul de Scufița Roșie, Alessandra Stoicescu a fost bunicuța, iar fiorosul lup din poveste a fost interpretat de Dan Negru, Vlad Ionescu jucând rolul vânătorului.

"Sporovăiam zilele trecute cu Stoiceasca pe sms, amintindu-ne că se face anul de când am dansat la nunta ei... Și am găsit o poză, de când nici eu, nici Sandra nu eram căsătoriți și nici Simona Gherghe nu avea iubitul chipeș de acum. Vânătorului Vlad Ionescu i-au mai rămas doar mustățile, de când cu bărbile de la RTV... Toate sunt din vremea poveștilor, cu lupi, scufițe și vânători... Noi eram toți ăștia.... Acu 115 ani... Regia îi aparținea lui Titus Munteanu...", a scris Dan Negru în dreptul imaginii postate pe Facebook.

VEZI ȘI: Badea, pus în dificultate de Alessandra Stoicescu. "Doamne, ce întrebare!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel