Dan Negru: Fac publice numele celor doi AMANȚI

Dan Negru a povestit o întâmplare interesantă despre doi oameni celebri din România.

Miercuri, 15 ianuarie, este data naşterii poetului naţional al românilor, Mihai Eminescu (1850-1889). Cu această ocazie, îndrăgitul prezentator TV i-a adus un omagiu prin lecturarea poveștii de dragoste pe care Mihai Eminescu a avut-o cu Veronica Micle. Iată ce a scris Dan Negru pe blogul personal:

"Povestea e simplă. Un bărbat s-a îndrăgostit de o femeie într-o vacanță la Viena, femeia are doi copii și e căsătorită cu rectorul Universității Iași (e singura indiscreție pe care o fac, dar sigur tabloidele îi vor afla numele zilele astea). Adulterul are o durată de șapte ani de zile. Bărbatul care s-a îndrăgostit de femeia măritată e celebru în România! Rectorul, soțul încornorat are la rându-i o poziție socială bună. Și acum bomba: femeia s-a sinucis cu un flacon de arsenic. Poliția a păstrat discreție poate și pentru că fapta s-a întâmplat la Văratec. Sunt în masura să fac publice numele celor doi amanți, cu rugămintea ca presa să păstreze o oarecare decență în relatări. Valabil și pentru emisiunile tv care se ocupă de astfel de subiecte. El : Mihail Eminescu. Ea : Veronica Micle. Tocmai ce am citit povestea într-o epistolă de-a lui George Călinescu", a scris Dan Negru pe blog.

Mihai Eminescu (născut Mihail Eminovici) (n. 15 ianuarie 1850, Botoșani - d. 15 iunie 1889, București) a fost un poet, prozator și jurnalist român, socotit de cititorii români și de critica literară postumă drept cea mai importantă voce poetică din literatura română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel