Dan Negru, enervat la culme: Dragă tolomaco!

Dan Negru a povestit, pe pagina sa de Facebook, o întâmplare care i-a rămas și acum întipărită în minte.

Prezentatorul TV și-a amintit de o tânără care era reporter la o televiziune. La un moment dat, s-a întâlnit cu acea persoană și a vrut "să-i tragă o scatoalcă după cap". Motivul? A făcut o gafă în ceea ce privește denumirea Universității Babeș -Bolyai.

"Mi-am amintit azi că am auzit la televizor cum o domniță reporter, țanțoșă și bine machiată, a relatat cu vreo câțiva ani urma din aula "care poartă numele domnului Babeș Bolyai". Culmea, pe domnița am întâlnit-o la un moment dat și i-am cerut voie să-i trag o scatoalcă după cap. N-a avut răbdare să asculte și motivul, ba chiar s-a ofuscat de intenția mea. I-o trag acu'... scatoalca: dragă tolomaco, Victor Babeș a fost bacteriolog și Janos Bolyai a fost matematician. Azi am avut șansa să revăd celebra Aula de la UBB Cluj, una din primele 1000 de universități din lume!", a scris Dan Negru pe Facebook.

Universitatea Babeș-Bolyai


Universitatea „Babeș-Bolyai" (UBB) este una din cele mai prestigioase instituții de învățământ superior de stat din România, continuatoarea tradiției Universității din Cluj, înființată în anul 1919. Universitatea poartă din 1959 numele a doi renumiți oameni de știință: bacteriologul român Victor Babeș și matematicianul maghiar Janos Bolyai.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel