Dan Negru, despre condamnarea lui Dan Diaconescu

Dan Negru a povestit pe Facebook că în urmă cu 15 ani a avut o discuție cu Dan Diaconescu, în care acesta îi spunea că vrea să schimbe late-night-ul.

”Cu vreo 15 ani in urma prezentam lansarea unui model auto in Romania si in pauza evenimentului am stat la taclale cu Dan Diaconescu. Abia isi lansase OTV-ul, PrimaTv era in plina crestere,TVR avea forta lui Lazarov ,Pro si Antena aveau publicul lor....Asta era toata piata tv atunci...Mi-a povestit ca vrea sa lanseze un nou curent in televiziune si ca va deveni trendsetter revolutionand late-night.-ul. Pe atunci regii late-night-ului erau Calinescu si Tuca..Fireste, nu l-am crezut..Nu-I cunosc bubele din afara televiziunii, dar azi am vazut pe toate canalele tv stirea condamnarii lui, difuzata exact asa cum a inceput OTV-ul:senzational,cu burtiere mari si colorate si cu ecranul spituit in alte ecrane mici...Atunci nu l-am crezut...Acu ma uit la tv si imi dau seama ca totusi a reusit.Fiecare televiziune are in ea o particica din DD...”, a scris pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Narcisa Iorga, atac la CNA după condamnarea lui Diaconescu

Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv miercuri de judecătorii de la Curtea de Apel București la 5 ani și 6 luni închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel