Dan Negru dezvăluie câți bani a câștigat după ce Steaua a fost înfrântă de Partizan

Dan Negru, vedetă a postului Antena 1, dezvăluie fanilor săi că, după ce Steaua a pierdut calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor în urma partidei disputate aseară împotriva sârbilor de la Partizan, el este mai bogat cu 510 lei.

"Nu sunt deloc un parior dar la pauza, cand Steaua era calificata,am pariat on-line 100 de lei pe Partizan pentru ca stiu cat de caposi sunt sarbii,nu pentru ca m-as pricepe la fotbal! Am castigat 510 de lei. O tara izolata de Europa si cu monumente anti-Nato in mijlocul Belgradului. Juniorii lor sunt campioni mondiali la fotbal, basketul lor e in primele trei ale lumii si Djokovic e regele tenisului mondial. De tot sunt vreo 7 milioane! Iaca sarbii...", a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), de formaţia sârbă Partizan Belgrad, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei, dar va evolua în play-off-ul Ligii Europa.

Gigi Becali dă Steaua CADOU. "Nu sunt obligat să arunc banii mei în foc"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel